Podologie Delft

Orthopedische steunzolen voor een eerlijke prijs


Over Dorien

Ik ben Dorien Roest, Register Podoloog aangesloten bij Stichting Loop en het NVMBR. Ik zit al meer dan 20 jaar in het voetenvak, eerst als pedicure met diabetes aantekening en later als docent en examinator pedicure. Daarna ben ik gaan studeren voor Register Podoloog. Daarnaast heb ik een eigen podolab InsolePlus en ben ik steeds bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en therapieën. We maken hier niet alleen producten voor onze eigen praktijk maar ook voor collega podologen.


Als Register Podoloog ben ik ingeschreven in het kwaliteitsregister voor de podologie. Registerpodologen zijn paramedische voetspecialisten. In mijn praktijk maak ik naast klinisch onderzoek gebruik van de meest geavanceerde apparatuur, zoals voetscan, voetdrukanalyse, rugmeting en heb ik de opleiding "Musculoskeletal Ultrasound Voet en Enkel" met succes afgerond.


Over Rob


Ik ben Rob Smit, heb gestudeerd aan de Academie voor Podologie – kennisinstelling met als specialisme de voet. Ik zit al jaren in het vak als (sport)podoloog. Ik ben ook ervaren hardlooptrainer met vele aanvullende modules zoals voet- en loopanalyses. Ik ben ook eigenaar van Lopers Company Delft en werk al jaren samen met Dorien.